Spelomschrijving
Je staat op het punt de uitdaging aan te gaan met 100 tegenstanders. Versla ze allemaal en ga naar huis met de hoofdprijs van € 1 miljoen! Bij het beantwoorden van verschillende vragen speel je spelers uit de menigte met foute antwoorden weg. Hoe sneller je een vraag beantwoord hoe meer bonuspunten je verdient. Ben jij er klaar voor?


Game Help

Om het spel te spelen klik je op de intropagina op de knop “play now”. Je wordt doorverwezen naar de spelpagina waar het spel direct begint.

Vervolgens krijg je een reeks van twaalf vragen. Wanneer de vraag op het beeldscherm verschijnt begint de tijd te lopen. Je kunt de resterende tijd zien in de tijdsbalk bovenaan. Wanneer je het juiste antwoord weet klik je op antwoord A, B of C. Je krijgt vervolgens te zien of je de vraag juist hebt beantwoord. Wanneer je het juiste antwoord hebt gegeven krijg je geld voor iedere speler die een foutief antwoord heeft ingevoerd.

De waarde per vraag stijgt naarmate je verder komt in het spel. De waarde van de huidige vraag wordt recht op het scherm in de geldladder getoond.

Als je niet zeker weet welk antwoord goed is kun je hulp inschakelen. Klik dan rechts in het scherm op de knop “ask the mob”. Je kunt deze hulpfunctie twee keer in het spel inschakelen.

Wanneer de hulpfunctie voor de eerste keer ingeschakeld wordt krijg je de antwoordopties op een rij te zien in het scherm. Je kunt nu op één van de opties klikken. Vervolgens laat de computer zien hoeveel mensen dit antwoord gekozen hebben.

Wanneer de hulpfunctie voor de tweede keer ingeschakeld wordt krijg je van twee spelers te zien wat zij gekozen hebben. Eén van deze antwoorden is juist. Hierdoor valt er dus één antwoordoptie af.

Na iedere vraag heb je de keuze om door te gaan naar de volgende vraag, of om te stoppen en het geld te behouden wat je tot dusver hebt gewonnen. Wanneer je stopt zie je de totaalscore die je hebt gehaald. Het spel is nu afgelopen.

Wanneer je een foutief antwoord kiest heb je verloren en is het spel direct afgelopen.

Wanneer alle twaalf de vragen goed zijn beantwoord, is het spel klaar en heb je gewonnen. Je ziet op het eindscherm je totaal score.


Zo wordt het boerenleven pas..
Kras als snelste en verzamel..
Het betoverde tuinspel: leg...